Live opties voor bedrijfsentertainment voor vergaderingen en congressen

by dhinchak
Live bedrijfsentertainment

Het warme klimaat en de eindeloze selectie van toeristische attracties maakt Orlando,

Florida een ideale locatie voor congressen, conferenties en handelsbeurzen. Orlando organiseert letterlijk elke dag van het jaar letterlijk honderden nationale en internationale bijeenkomsten. Omdat de aandacht van uw bezoekers vaak wordt afgeleid van uw congres naar de themaparken en het nachtleven in Orlando, is het belangrijk om extra live entertainment en activiteitsstimulansen te bieden tijdens uw evenement. Of uw evenement nu in het Orange County Convention Center of Walt Disney World is, dit artikel geeft u nuttige tips voor het inhuren van live entertainment voor uw vergadering in Orlando.

De eerste stap is om te beslissen bij welke congresactiviteiten u live entertainment wilt hebben. Wees creatief in uw planning, want het toevoegen van een beetje onverwacht plezier tijdens de conventie zal uw deelnemers energiek en positief houden. Iedereen verwacht een show na het galadiner, maar hoe zit het voor een ochtendsessie om iedereen wakker te maken of tijdens een pauze van een van een lange middagvergadering. Als u buiten uw kaders denkt met uw entertainment, wordt uw congres een opvallend evenement.

Als je eenmaal weet waar je het entertainment wilt,

kun je je gaan concentreren op wat voor soort entertainment je wilt. Tegenwoordig zijn opties voor bedrijfsentertainment vrijwel onbeperkt. U kunt ervoor kiezen om uw gasten te entertainen met gekostumeerde steltenlopers, goochelaars, cabaretiers, hypnotiseurs, vuurspuwers, bands, headline-zangers, waarzeggers of acrobaten. Als uw evenement een thema heeft, wilt u misschien proberen dat thema aan te passen. Het thema van The Magic of Customer Service past hand in hand met een goochelshow. Een Mardi Gras-evenement kan profiteren van waarzeggers, jongleurs en andere straatartiesten. Als je een sessie opent met wat entertainment, wil je misschien een komiek of een komische acteur overwegen die een valse motiverende speech zou kunnen geven om iedereen aan het lachen te krijgen. Wees niet bang om los te breken van de traditie. Als je tijdens je diner altijd een stand-up comedian hebt, probeer dan een comedy-hypnotiseur of bedrijfsspelshow om je gasten iets nieuws en nieuws te geven.

Wanneer je je selectie hebt beperkt tot een of twee soorten acts, moet je beginnen met zoeken naar specifieke entertainers.

U kunt uw zoekopdracht eenvoudiger maken door eerst te beslissen over de criteria voor wat u wilt in uw entertainment. Wil je een nationale act of een lokale act? Moet de act brandschoon zijn of is een beetje PG-13 of R-geclassificeerd materiaal geschikt voor uw groep? Wil je een show die interactief is en waarbij leden van het publiek betrokken zijn? Hoe lang wil je naar een show? (Planningtip: de meeste shows na het eten duren tussen de 45-60 minuten, en u loopt het risico dat uw publiek onrustig wordt). Moet de acteur met speciale prestatiebeperkingen werken (is de show buiten, is de ruimte beperkt, enz.)? Al deze items op uw lijst moeten worden gebruikt om mogelijke entertainmentkeuzes te screenen.

U kunt uw zoektocht naar entertainers online starten. Er is geen tekort aan entertainers met websites. Als u een site van een entertainer vindt die u interesseert, neemt u contact op met de entertainer om hun tarieven, beschikbaarheid en informatie te bekijken en om te zien of ze aan uw lijst met criteria kunnen voldoen. Als ze niet op de website staan, vraag dan om referenties of aanbevelingsbrieven van eerdere klanten. Als de artiest een echte bedrijfsentertainer is, heeft hij al opgetreden voor een klant in dezelfde branche als uw bedrijf. Zorg er ook voor dat u speciale verzoeken of mogelijk unieke situaties over uw evenement doorgeeft aan de boekingsmanager voordat u contracten ondertekent. Omgekeerd is het ook belangrijk om te vragen wat de entertainer nodig heeft om je te leveren voor de uitvoering. Hierdoor kunt u budgetteren voor alle audiovisuele of staging-behoeften en onaangename verrassingen op het laatste moment voorkomen.

Wanneer u online op zoek bent naar een entertainer, pas dan op voor directory-sites zoals Gigmasters,

die duizenden entertainers vermelden die hebben betaald om op de site te adverteren. Veel van deze websites nemen uw contactgegevens over en sturen ze naar tientallen entertainers, en u zult barraged worden met e-mails en telefoontjes van entertainers waarin u niet eens geïnteresseerd bent.

De Walt Disney World- en Universal Orlando Resorts hebben beide live-entertainmentafdelingen die entertainment .

organiseren voor de themaparken en voor congressen op resortterrein. Als u uw evenement in een hotel of locatie op een van deze themaparkeigenschappen houdt, kunt u contact opnemen met uw site over beschikbare entertainmentopties. De positieve kant van het boeken van themaparkentertainers is dat u hiermee een beetje themapark magie voor uw congresgasten. Het nadeel is dat u een premie betaalt voor entertainment dat uw gasten vaak gratis konden zien tijdens een bezoek aan de parken.

De stressvrije manier om een entertainer in te huren, is via een entertainmentbedrijf dat gespecialiseerd is in

Leave a Comment