Sportweddenschappen Champ, John Morrison Productweddenschappen voor sportweddenschappen!

by dhinchak
Sportweddenschappen Champ,

Sportweddenschappen kampioen, John Morrison staat vooral bekend om zijn 97% winstpercentage NBA / MLB sportweddenschappen.

Maar de Sports Betting Champ heeft ons ook andere waardevolle producten gebracht. Een consulent van picks genaamd The Sports Pick Buffet, en een dagelijks picks-pakket genaamd The Champs Selections. In dit artikel zal ik wat achtergrondinformatie geven over de sportweddenkamp, John Morrison, en enkele van zijn producten bespreken.

Ten eerste is sportweddenkamp Champ, John Morrison, een wereldberoemde sport handicapper en professionele gokker. In zijn 28 jaar, in de gokwereld, moet hij nog een verliezend seizoen hebben. Dat is waarom hij de naam van Sports Betting Champ heeft verdiend.

Young, John Morrison, groeide op met een passie voor sport en cijfers. John had als student groot succes op het gebied van wiskunde en statistiek. Hij zou uiteindelijk promoveren, in de statistiek, aan de Cornell University.

Sports Betting Champ, John Morrison, verdiende daarna zijn brood en combineerde zowel zijn passie voor sport als cijfers in de wereld van professioneel gokken. John is zeer gewild bij mensen over de hele wereld voor zijn gokadvies.

Sportweddenschapskampioen, John Morrison, bracht ook bijna een decennium door met het doornemen van de sportdatabase, op zoek naar een systeem dat winnende resultaten zou voorspellen, met de grootste consistentie.

Bij NBA basketbalweddenschappen, in de jaren tussen 2003 en 2009 behaalde de Sports Betting Champ een gerapporteerde 363 overwinningen – 8 verliezen, in alle jaren samen. En bij MLB-honkbalweddenschappen in de jaren tussen 2004 en 2009 behaalde John Morrison een gerapporteerde 243 winst – 1 verlies, in alle jaren samen!

Je kunt zien dat Sports Morris, John Morrison echt iets aan het doen is!

Product beoordelingen

1. Het ongeëvenaarde sportweddenschappen-systeem ter wereld – dit is het punt waar mensen normaal gesproken vragen of dit een sportweddenschapscampus is. Een winstpercentagesysteem van 97%? Maar het winstpercentage van 97% is op gemaakte weddenschappen, niet op gespeelde spellen. Toegegeven, dit systeem is er een dat het best wordt gebruikt door een persoon met een bankroll om ze te ondersteunen. Maar het is verrassend eenvoudig te gebruiken.

Het systeem bepaalt bepaalde inzetten met een laag risico, die ruim van tevoren kunnen worden voorspeld. Dat vertaalt zich slechts in ongeveer 40% van de tijd. Ongeveer 120 spellen per jaar tussen de twee seizoenen. Het maakt gebruik van een vorm van martingale weddenschappen, toegepast op een reeks van drie spellen. Gebaseerd op het uitgangspunt dat de teamweddenschap zeker één van de drie wedstrijden zal winnen. Zodra je team er een in de serie wint, ben je klaar met het inzetten van die serie. Dit systeem wordt ook geleverd met een 67% winstpercentage NFL-systeem en levenslange gratis picks, zeker het prijskaartje van $ 197 waard!

2. John Morrison Sports Buffet- Het Sports Pick Buffet is van grote waarde. Het product is een geweten van mening van meer dan 500 top-handicappers,

samengesteld in een rapport en elke dag in uw inbox geleverd. Het rapport is samengesteld door Sports Betting Champ, John Morrison, zelf. Het rapport zou er ongeveer zo uitzien:

Samenstelling van sportkeuzes van deskundige handicappers voor 29 mei 2010

MLB-spellen

Pittsburgh Pirates tegen Atlanta Braves

1 handicapper koos Pittsburgh om het spel te winnen (Hawkeye Sports)

5 handicappers kozen Atlanta om het spel te winnen (Robert Ferringo, Gamblers Data, The Shark, Kelso Sports Handicapping, Dr Baseball)

Philadelphia Phillies tegen Florida Marlins

6 handicappers kozen Philadelphia om het spel te winnen (Rob Vinciletti, Vegas Sports Plays, Moneylineking, Scott Spreitzer, Louisville Slugger, Golden Contender)

11 handicappers kozen Florida om het spel te winnen (Info Plays, Dave Cokin, Tommy Gold, Dimension Sports, The Baseball Handicapper, Hot Lines, Chuck O’Brien, Lenny Del Genio, Mike Hook, Sportsbook Guru, Benjamin Lee Eckstein)

Houston Astros tegen Cincinnati Reds

1 handicapper koos Houston om het spel te winnen (professor sportweddenschappen)

11 handicappers kozen Cincinnati om het spel te winnen (Carlo Campanella, Doc’s Sports, Robert Ferringo, Moneylineking, Tommy Gold, Nolan Fernandez, Sports Wagers, Silver Key Pick, Kelso Sports Handicapping, Dr Baseball, Tom Law Longball Sports)

St Louis Cardinals tegen Chicago Cubs

5 handicappers kozen St Louis om het spel te winnen (Dave Cokin, Chris Jordan, Super Sports Group, Sports Wagers, Kelso Sports Handicapping)

8 handicappers kozen de Chicago Cubs om het spel te winnen (Sac Lawson, Tom Freese, Dunkel, Tv Hotline, Ben Burns, Igz1 Sports, Ny Players Club, Rudy Nyc Sports)

New York Mets vs. Milwaukee Brewers

4 handicappers kozen de NY Mets om het spel te winnen (Tommy Gold, Hammerthebook, Sportsbook Guru, Seabass)

6 handicappers kozen Milwaukee om het spel te winnen (Dave Price, Robert Ferringo, Fasttrack Sports, Ben Burns, Sports Brokers, Vegas Runner)

Los Angeles Dodgers tegen Colorado Rockies

13 handicappers kozen de LA Dodgers om het spel te winnen (Rocky Atkinson, Derek Mancini, MJP Sports, Dimension Sports, Hondo, Richie Parker, Dave Eckstein, National Sports Service, Al Demarco, Super Sports Group, Sports Wagers, Kiki Sports, Fantasy Sports Game tijd)

4 handicappers kozen Colorado om het spel te winnen (John Martin, Bobby

Related Posts

Leave a Comment